1 + 1 gratis op je personal branding shoot. 

Na het boeken neem ik contact met je op om een datum te prikken voor beide shoot’s.

Leg je zaak vast in beelden

Social Shoot

Het idéale pakket voor de creatieve solopreneur. Wil jij ook een foto met zekerheid kunnen kiezen? Een keuze hebben tussen ontzettend goede beelden in plaats van matige? Foto's die je vol vertrouwen kan plaatsen én die je zichtbaar maakt voor je ideale klant.

Herken je dit?

Herken je daarnaast ook dit?

Laat je producten én bedrijf zien!

Dit krijg je:

verkoopprijs: €958
Prijs nu: €479!

Wat kan je verwachten?

Datum prikken

Ga je akkoord met het samenwerkingsvoorstel? Dan plannen we de shoot in. Locatie / datum / uur wordt op dit moment vastgelegd.

Shoot voorbereiden

Welke kleding doe je aan? Welke locaties gebruiken we? Waar wil je de foto's gebruiken? Welke attributen hebben we nodig? Dit bepalen we samen in deze fase van het proces.

Fotoshoot

Lé moment suprime is aangebroken. De shoot is daar. Dit is je moment om te stralen. Samen brengen we jou én je bedrijf in beeld zodat je sterke visuals hebt die je doorheen je bedrijf kan gebruiken.

Selecteren

Na de shoot ga ik aan de slag met de beelden. 1 voor 1 bekijk ik deze én maak een selectie. Zodat jij een galerij vol met bruikbare én sterke beelden ontvangt.

Afwerken

De beelden die door de selectie raakten gaan we nu handmatig afwerken. Kleine kleurcorrecties/ bijsnijden / ... Die een wereld van verschil maken.

Ontvangen

Als de foto's klaar én afgewerkt zijn, ontvang je een gallerij vol met beelden die je vanaf dan kan gebruiken in je bedrijf. Alle beelden kan je downloaden op hoge én lage resolutie. Ideaal voor zowel drukwerk als sociale media.

Klaar om samen te werken?

Een samenwerking starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier ontvang je meer informatie en kijken we samen naar de noden voor jouw bedrijf.